life

life

resepi

Friday, December 27, 2013

Thursday, December 26, 2013

random quotes
















random nov and dis

asam laksa
new 2nd family member - hisyam

makan2 merah blanjer
 
Add caption

umk banjir
lepas rindu kat special family



birthday over



gossiping di ujung tahun. while bos2 sume cuti.
kaklinda being warded kes degil

 ujung tahun yang agak banyak cerita,. start bulan nov, tiap2 minggu balik kampung sebab ada kelas. pas tu sorang 2nd family member masuk ward - kak linda, kes radang usus.balik kampugn n p usm, terus singgah kat lhdn penang, lepas rindu kat special family.. kawan2 yang jugak merangkap family. singgah tempat2 kegemaran time duk sana. 

aktiviti makan2 time rehat tengah hari rasanya agak banyak dalam 2 bulan ni. p makan2 kat asam laksa sampai 2 , tiga orang call sebab keta tenggelam dalam banjir. hahahaha. masa p tu ujan sket2 ja kot. xbajet pun kata nak banjir.tapi masa sampai kat kedai tu ujan lebat dah. masa p alih keta ngn erry, kurang setengah inci je kot ayaq nak masuk dalam keta. tu la,sapa suh tak tinggal kunci keta kan. hahah. 
pas tu aktivit makan2 kat kedai kat airport. kedai ni pemes ngn nasik sup. bukan moi sup k. nasik sup. nasik putih dengan daging bakar n sup.

dalam masa 2 tahun keja umk, ni baru 1st time p turun tolong n tengok depa  gotong royong buat bubuq sora (assyura). pas tu p archery. da lama usya sebenarnya, xsempat p. cuma time zam pi tu baru risik2 .. hhahha. kes p archery sebab bowling penuh. rm8 tuk 10 arrow.dia ada pakej2 dia gak. best rasa sebab da lama x memanah. lepas archery, aktiviti yang sangat lama x buat. lepaking di kopitiam. hahaha. pas tu baru balik umh.

bulan ni jugak celebrate birthday over. kat kedai nasik sup kat airport tu jugak. kali ni sambut birthday bersih, xda gurauan manja yang kasar2.hahaah.sebab sume orang ada hal lepas tu.
merah belanja kfc sorang2 dak 2nd family kat opis kampus kota. terharu. hahaha. n bulan dis ni jugak da start joging balik, tapi kali ni bukan kat gym, kat taman tengku anis. pagi2 ley joging ngn merah. pas tu p sarap roti canai.memang xda makna la kan joging tu. hahahah

dua bulan ni jgak dapat berita gembira. ayu bersalin, ina and yana pregnant. bertambah anak sedara. hehehe.